fbpx

Bryd dit mønster

Trænger du til et boost? En mental genstart? – eller mærker du det også? Følelsen af at leve i skyggen af dig selv, og ikke rigtig kunne komme ud af den mentale tilstand, der pludseligt er blevet hverdag?
Fastlåsthed, tankemylder, angst, depression samt mangel på ro og nærvær, er blevet dagligdag for rigtig mange.

De sidste år har vendt op og ned på livet vi kendte – på godt og ondt. Men det vi ikke kommer uden om er at rigtig mange af os nu lever med konsekvenserne af den mentale nedlukning. Vores sociale liv har ændret sig. Vi sidder mere hjemme og lever mere gennem vores forskellige skærme. Frygt for fremtiden er blevet “the new normal”.
I det etablerede sundhedssystem er der nogen der vælger at søge hjælp. Men det er langt fra alle der oplever at den hjælp der gives, overhovedet er en hjælp. Lykkepiller og antidepressiv medicin ser ud til at slå fejl for mange. Og bivirkninger er for de fleste en tungt vejende konsekvens.

Har du hørt om mikrodosering?

Mikrodosering er et 100% naturligt alternativ, som mange brugere beretter giver dem en følelse af: Indre ro, mere fokus, dybere nærvær, kreativitet, spirituel fordybelse, styrket intuition, større rummelighed og højere forbindelse til sig selv. Mikrodosering er ikke vanedannende, ikke giftigt og ikke noget du skal gøre hverken dagligt eller blive ved med at gøre.

Mikrodosering er brugen af små mængder naturligt forekommende psilocybin. Psilocybin findes i forskellige fritvoksende svampe, og i store doser har psilocybin en såkaldt psykedelisk effekt. Det er der dog på ingen måde tale om ved mikrodosering. Dosen er så lille at den ligger langt under det niveau der skal til for at gøre dig påvirket. I stedet skaber den lille mængde psilocybin for mange, en styrket følelse af nærvær og dybere følelse af sig selv, og til det der foregår omkring dem lige nu.

Hvorfor virker mikrodosering?

Vi trives alle bedst når vores tanker, følelser og kroppens bevidsthed er i forbindelse med hinanden. Når vi overtænker, bliver ængstelige, stressede eller depressive, så er der noget der blokerer det frie flow. Det skaber en afkobling mellem tanker og følelser, mellem krop og sind og ofte også en afkobling mellem os selv og resten af verden.

Mikrodosering opleves af mange som noget der genskaber den tabte forbindelse til os selv og verden. Når vi er i forbindelse med os selv bliver vi styrket i de beslutninger vi tager for os selv. Vi føler os mere i kontakt med vores værdier og den livsglæde der bor i os. Når vores bevidsthed udvides omkring vores eget liv, får vi også lettere ved at bryde ud af begrænsende mønstre der ikke længere tjener os. Og dermed kommer vi tættere på det liv vi ønsker at leve.

Intuition
Inspiration
Integration
Kognition

Hvad siger forskningen?

Forskning peger på at psilocybin giver vores hjerne et positivt boost, stimulerer fremvækst af nye nerveceller, samt nedsætter neuroinflammation. Derfor er ser psilocybin også ud til at kunne bistå i behandling af svær depression, ocd og en lang række andre mentale lidelser.

Hvordan får jeg fat i mikrodoser?

De sidste 5 år har jeg arbejdet med mikrodosering, både som coach og terapeut. På min rejse har jeg fået rigtig mange spørgsmål til mikrodosering. Og de to mest stillede spørgsmål er uden sammenligning: “Hvordan får jeg fat i mikrodoser?” og “Hvordan kommer jeg bedst i gang med at mikrodosere?”. Her på sitet, og gennem diverse kanaler har jeg igen og igen svaret og hjulpet folk videre på deres rejse. I takt med at efterspørgslen er blevet større, har jeg også set behovet for at hjælpe folk endnu bedre på deres rejse.

Tilbage i starten af 2021 started jeg med at skabe the*dose. Et projekt som har fokus på at kombinere mikrodosering med coaching og terapi. – eller blot at gøre det endnu lettere for folk at komme i gang med at mikrodosere.

Da jeg i sin tid startede microdoser.dk, var min anbefaling at folk skulle dyrke deres svampe selv. Men det er en proces der både kræver tid, opmærksomhed, efterbehandling, afvejning og eventuelt putten på kapsler. En proces mange fandt besværlig og forvirrende. Jeg mærkede lysten til at kunne tilbyde et mikrodose-produkt der var langt lettere at bruge og allerede afmålt i den rigtige dose-størrelse. 

Og det er hvad the*dose er blevet til i dag: En mikrodose som er 100% naturlig, organisk dyrket og baseret på friske psilocybin trøffelsvampe, som vi høster, pakker og sender direkte til dig.
Du kan købe the*dose mikrodoser her.

Mikrodoser

Sådan kommer du bedst i gang med at mikrodosere

“For skibe uden kurs er ingen vinde gunstige”.

Når vi sætter en intention for hvad vi ønsker at opnå i livet, bliver det til et “guiding mindset” vi former vores virkelighed efter.  På the*dose arbejder vi med at skabe den bedste retning for dit forløb med mikrodosering. Derfor har vi lavet en guide, som hjælper dig med at skabe ramme og retning for det liv du ønsker at leve. Du finder vores guide til mikrodosering her.

Vi arbejder også med en række andre medicinske svampe, med særlige egenskaber for fysisk og psykisk velvære.
Du kan se vores udvalg af medicinske svampe her.

Nysgerrig på mere?

Har på microdoser har jeg samlet endnu mere viden om mikrodosering, samt dokumenteret mit eget forløb, da jeg første gang valgte at mikrodosere.

Scroll til toppen