fbpx

Om Projektet

Om Projektet

Den korte version

Tilbage i 2017 stiftede jeg kendskab med Paul Austin. Han talte til TNW konferencen, og han talte om begrebet microdosing: Ideen om at tage en så lille dose af et psykedelisk stof, at man ikke kom på trip af det – men i stedet kunne navigere en serie af gavnlige effekter ind i ens normale hverdag. Jeg var øjeblikkeligt meget nysgerrig på fænomenet. Men vidste ikke om det var noget for mig – eller hvordan jeg nogen-siden skulle komme i gang med det. Så jeg slog de i første omgang hen igen og det faldt i baggrunden for min opmærksomhed. Senere på året – i november 2017 deltog jeg i en indre rejse med en Shaman fra Peru. I et klarsyn under en ayahuasca seance fik jeg en stærk tilskyndelse om at jeg skulle arbejde med mikrodosering. Ikke blot noget jeg skulle “prøve på mig selv”, men noget der skulle kunne være til gavn for andre. For mit indre udformede der sig et projekt – hvor min egen process ville blive til den fortælling andre ville kunne drage nytte af.

En lang rejse

Min rejse med projektet her, har været udfordret af rigtig mange aspekter – og jeg har flere gange haft lyst til at kaste det fra mig igen – og bruge min tid på noget andet. Men jeg er hver gang vendt tilbage til følelsen af at det her skulle laves færdigt. Også selvom jeg har måtte indstille mig på at nogen gange er “done better than perfect”.

Læs også

Min egen proces

Gennem mit arbejde med projektet her, og gennem mit arbejde med mikrodosering er det her blevet til mere end “blot et projekt” for mig. Det er uden tvivl det tiltag i min personlige udvikling der har udviklet mig mest. Min klarsyn tilbage i 2017 brænder stadig i mig, og udformningen af projektet her har ledt mig til større forståelse og interesse for menneskets sind og hjerne. En forståelse og interesse der gennem de sidste par år har ansporet mig til at tilføre mine faglige kompetencer med coaching færdigheder og i skrivende stund er jeg midt i den 4 årige psykoterapeut-uddannelse ved Dansk NLP institut. Med andre ord – min vision er blevet til et kald med at ville arbejde med personlig udvikling, i en tid hvor psykedeliske substanser anses som værktøjer i den moderne psyko-farmakope.

Hvad håber jeg microdoser bliver?

Jeg håber det bliver til et input i den voksende interesse og debat omkring psykedeliske substanser og deres gen-etablering i vores samfund. Jeg håber at kunne inspirere flere til at tænker over deres eget liv og udvikling – hvad end det måtte indbefatte hjælp fra psykedeliske substanser eller ej.

Asger Laursen

Aarhus April 2020

Følg microdoser

Følg diskussionen og få besked om nyt indhold og artikler, dér hvor det passer dig

Har du et spørgsmål?

Stil dit spørgsmål direkte til microdoser, via Facebook Messenger

Scroll til toppen