fbpx

DoseCoaching

Psykedeliske stoffer kan være ulovlige dér hvor du befinder dig. Overhold altid gældende lovgivning og tænk for dig selv- uanset hvad du læser på nettet.

Disclaimer

Skal du i gang med at mikrodosere?

Og har du helt styr på hvordan du skal gøre det? – Ved du hvordan du kalibrerer din dose? Hvilken protokol du skal følge, og på hvordan du arbejder struktureret med din intention imens du mikrodoserer?
Hvis ikke, så er DoseCoaching måske noget for dig!

Vi har udviklet 3 forskellige DoseCoaching muligheder. (læs mere længere nede)

Boost

M.I.C.R.O.

Advanced

DoseCoach Boost

Skal du ha’ et boost?

Få sat den rigtige retning når du starter – eller få optimeret undervejs.
Boost er til dig der gerne vil styre dit eget forløb, men samtidig gerne vil have et boost forskellige steder undervejs.

Det kunne være valg af protokol, doseringslog, kalibrering, motivation, intention, integration eller noget helt 7.

Du betaler kun for de timer du har brug for, og du kan bruge tiden på det der giver allerstørst værdi for dig og dit forløb.

DoseCoach boost 950,- pr time.

DoseCoach M.I.C.R.O.

Bliv en bedre version af dig selv, på 42 dage

M.I.C.R.O. er til dig der vil have det optimale ud af mikrodosering.

Forløbet er bygget op omkring 7 DoseCoach sessions, og løber over 42 dage.

Du bliver taget med fra start til slut, på din rejse med mikrodosering.
M.I.C.R.O. er både for dig der skal mikrodosere første gang, og til dig der har gjort det før.

M.I.C.R.O. er et framework udviklet af microdoser.dk specifikt til personlig udvikling med mikrodosering. Med M.I.C.R.O. vil du blive introduceret for en række værktøjer, du kan bruge fremadrettet – både med og uden mikrodosering.

DoseCoach M.I.C.R.O. pris: 5.500,-

DoseCoach Boost pr. time 800,-

DoseCoach Advanced

Få mere ud af mindre

Microdosering som kreativt procesværktøj, til idegenerering eller til selvledelse?
Har du ønsker om at bruge mikrodosering mere advanceret og specifikt, så hør om mulighederne for et tilpasset forløb, og tag mikrodosering til en ny dimension.

DoseCoach Advanced pris variere fra forløb til forløb

Hvorfor er der behov for DoseCoaching?

Lige så let som mikrodosering er at komme i gang med, lige så svært er det at få det optimale ud af sit forløb.Når vi mikrodoserer påvirker vi hjernen og åbner for nye muligheder at arbejde med os selv på. Uden en solid forståelse for hvordan hjernen, sindet og kroppen – virker, og for hvordan vi udnytter effekten af mikrodoserne, kan kvaliteten af mikrodosering hurtigt blive overladt til tilfældighederne.

DoseCoaching tager udgangspunkt i at det er vigtigt; at vi er velforberedte inden vi starter; at vi har det rigtige fokus mens vi mikrodoserer og at vi sørge for at få integreret vores indsigter ind i hverdagen bagefter.

Og når du nu har valgt at gøre dig den umage at ville mikrodosere, så ville det da være ærgerligt ikke at få mest muligt ud af det, ville det ikke?

Get Dosed

Tilmeld dig The Dose

Hvad er DoseCoaching?

DoseCoaching er et koncept skabt af Asger Laursen / microdoser.dk. Et koncept som tager afsæt i nyeste psykedelisk forskning, moderne coaching principper og min personlige erfaring som coach, for folk der mikrodoserer. Med andre ord – en mulighed for dig, der ikke bare vil lade dit resultat med mikrodosering være op til tilfældighederne.

Hvem er DoseCoaching for?

DoseCoaching er for dig der tager din personlige udvikling seriøs, og som ønsker at leve som en bedre version af dig selv.
DoseCoaching er både til dig der allerede er i gang med at mikrodosere, eller har besluttet dig for det, men ikke er startet endnu.

Hvem er DoseCoaching ikke for?

Mikrodosering er ikke for alle – og det er DoseCoaching heller ikke. Lider du af en klinisk diagnose, så er DoseCoaching ikke tiltænkt til dig. Her kan der være andre forløb og muligheder der er bedre for dig at overveje. DoseCoaching er heller ikke for dig, der blot er nysgerrig på mikrodosering, men egentligt ikke er committet til at ville arbejde med dig selv, på et dybere plan.

Om Asger

Mit navn er Asger Laursen, og jeg har startet microdoser.dk. I mere end 20 år, har psykedeliske substanser været en del af mit liv – og min personlige udvikling.
Siden 2017 der har jeg arbejdet fokuseret med mikrodosering, og med hvordan mikrodosering samspiller med coaching og terapi.

Jeg er uddannet coach, NLP Practitioner og planmæssigt færdiguddannet Psykoterapeut i 2022.

Jeg har mødt alt for mange der tror den vigtige del er at tage dose – det er det ikke. Det er det, at kunne – og ville – arbejde arbejde med effekten af dosen.

For mig handler mikrodosering ikke om at spise en lille smule af et psykedelisk stof. Det handler om at blive ejer af sin egen proces som menneske. Uanset om det er motiveret af lindring, bedring, optimering eller pearonslig udvikling. Det er ingen kunst at spise en pille og læne sig tilbage og forvente. Det kræver langt mere at læne sig fremad og arbejde sig ind. I min model af verden er microdoser ikke noget man tager – det er noget man er.

Følg microdoser

Følg diskussionen og få besked om nyt indhold og artikler, dér hvor det passer dig

Scroll til toppen