fbpx

Dose #1

Artiklen her er en del af en serie

Denne artikel indeholder personlige observationer, anekdotisk evidens og subjektive refleksioner. 
Indholdet skal ses som rent informativt til studie- eller uddannelsesmæssigbrug, og det er på ingen måde en opfordring til at bryde gældende lovgivning, eller til at eksperimentere med ulovlige substanser.

Disclaimer

Video længere nede i artiklen

Min første dose

Velkommen til mit forløb med mikrodosering i 30 dage. Under mit forløb har jeg ladet mit kamera fungere som logbog for tanker, følelser og refleksioner. Videoen herunder samler et uddrag fra den første dose-day og de efterfølgende 2 normal-dage.

Jeg skal på arbejde, på svampe!

Jeg har det som et lille barn juleaften. Jeg har svært ved at vente på at skulle indtage den første kapsel. Jeg har brugt utroligt meget tid og energi på at forberede mig, og nu er det endeligt blevet tid. Spændingen i mig står dog ikke alene. Side om side mærker jeg nervøsiteten også. Jeg kan ikke lade være med at tænke tanker så som: “Tænk hvis jeg bliver mega påvirket mens jeg er på arbejde”. Det også selvom jeg ved at dosen er så lille, at det ikke er muligt. Som dose-dagen skrider frem, føler jeg mig overbevist om at jeg kan mærke noget. Men om det er placebo, forløst spænding eller reelt noget der stammer fra dosen – ved jeg ikke.

Se Video

DOSE #1

Det er blevet tid til at jeg skal i gang med mit eksperiment på 30 dage.Jeg er nervøs og spændt som et lille barn er det, juleaften. Se med i dagens afsnit hvordan det går når jeg tager den første microdoseVideoen her er en del af en serie om mit eksperiment.Se min forberedelse her:https://www.facebook.com/watch/microdoserdk/235714194462849/Se mine doseringsdage her:Husk du kan se og læse mere om microdosing på microdoser.dkVil du være en del af Microdoser Fællesskabet? – deltag i debatten og stil dine spørgsmål og luft dine kommentarer.#microdosing #mikrodosering #microdosepsilocybin #microdosed #mikrodose #mikrodosierung #eksperiment #microdosingpsychedelics

Slået op af Microdoser i Onsdag den 29. april 2020

I næste afsnit

Om jeg bliver klogere på om det blot er placebo, kan du se i den næste video Dose #2.

Artiklen her er en del af en serie

Følg microdoser

Følg diskussionen og få besked om nyt indhold og artikler, dér hvor det passer dig

Har du et spørgsmål?

Stil dit spørgsmål direkte til microdoser, via Facebook Messenger

Scroll til toppen