fbpx

Dose #3

Artiklen her er en del af en serie

Denne artikel indeholder personlige observationer, anekdotisk evidens og subjektive refleksioner. 
Indholdet skal ses som rent informativt til studie- eller uddannelsesmæssigbrug, og det er på ingen måde en opfordring til at bryde gældende lovgivning, eller til at eksperimentere med ulovlige substanser.

Disclaimer

Video længere nede i artiklen

Min tredje dose

Velkommen til mit forløb med mikrodosering i 30 dage. Under mit forløb har jeg ladet mit kamera fungere som logbog for tanker, følelser og refleksioner. Videoen herunder samler et uddrag fra dose nummer 3 og de efterfølgende 2 normal-dage.

In Too Deep?!

Hvor dybt kan man egentligt forsvinde ind i flow state, og stadig bevare sans for virkelighed? Se med i videoen hvor jeg oplever at blive taget dybt ind i dosens effekt.

Se video

DOSE #3

Hvor dybt kan man egentligt forsvinde ind i flow state, og stadig bevare sans for virkelighed? Se med i videoen hvor jeg oplever at blive taget dybt ind i dosens effekt.Videoen her er en del af en serie om mit eksperiment.Se min forberedelse her:https://www.facebook.com/watch/microdoserdk/235714194462849/Se mine doseringsdage her:https://www.facebook.com/watch/microdoserdk/252256895855722/Husk du kan se og læse mere om microdosing på microdoser.dkVil du være en del af Microdoser Fællesskabet? – deltag i debatten og stil dine spørgsmål og luft dine kommentarer. Find os på facebook.#microdosing #mikrodosering #microdosepsilocybin #microdosed #mikrodose #mikrodosierung #eksperiment #microdosingpsychedelics

Slået op af Microdoser i Tirsdag den 12. maj 2020

Videre herfra

Følg med i hvad der videre skete i den næste video fra mit eksperiment; Dose #4


Artiklen her er en del af en serie

Følg microdoser

Følg diskussionen og få besked om nyt indhold og artikler, dér hvor det passer dig

Har du et spørgsmål?

Stil dit spørgsmål direkte til microdoser, via Facebook Messenger

Scroll til toppen