fbpx

Dose #2

Artiklen her er en del af en serie

Denne artikel indeholder personlige observationer, anekdotisk evidens og subjektive refleksioner. 
Indholdet skal ses som rent informativt til studie- eller uddannelsesmæssigbrug, og det er på ingen måde en opfordring til at bryde gældende lovgivning, eller til at eksperimentere med ulovlige substanser.

Disclaimer

Video længere nede i artiklen

Min anden dose

Velkommen til mit forløb med mikrodosering i 30 dage. Under mit forløb har jeg ladet mit kamera fungere som logbog for tanker, følelser og refleksioner. Artiklen og videoen herunder samler et uddrag fra dose nummer 2 og de efterfølgende 2 normal-dage.

I can’t get no sleep

Jeg er nu nået til dose nummer 2 i mit eksperiment. Og selv om det hele stadig er nyt, er der allerede elementer som er begyndt at gentage sig. Blandt andet en enorm øget oplevelse af at drømme. Dose 2 er også den første dose jeg kan sammenligne tidligere doser med – og ingen tvivl om at jeg umiddelbart mærker en forskel. Dose 2 er mærkbar for mig!

Ramt af stress

Selvom jeg kun er en lille uge inde i mit eksperiment, oplever jeg tydeligt ændringer i min måde at tænke på. Og i måden hvorpå min hjerne arbejder og sammensætter tanker og følelser. Jeg oplever at blive totalt overvældet af at have adgang til alle tanker på samme tid. Følelsen der rammer mig er en følelse af stress.

Seminar og nervøsitet

I forbindelse med mit arbejde skal jeg afholde et seminar. En øvelse der normalt kaster nervøsitet af sig. Det jeg oplever i forbindelse med det her seminar, er en langt mindre grad nervøsitet inden seminaret skal starte. Og under selve seminaret oplever jeg en anden ro og et andet nærvær i min måde at tale og fremlægge på, end normal-vis.

Se video

DOSE #2

Jeg drømmer helt vildt – og min hjerne arter sig anderledes… Se med i videoen her som omhandler 2. microdose.Videoen her er en del af en serie om mit eksperiment.Se min forberedelse her:https://www.facebook.com/watch/microdoserdk/235714194462849/Se mine doseringsdage her:https://www.facebook.com/watch/microdoserdk/252256895855722/Husk du kan se og læse mere om microdosing på microdoser.dkVil du være en del af Microdoser Fællesskabet? – deltag i debatten og stil dine spørgsmål og luft dine kommentarer.#microdosing #mikrodosering #microdosepsilocybin #microdosed #mikrodose #mikrodosierung #eksperiment #microdosingpsychedelics

Slået op af Microdoser i Mandag den 4. maj 2020

I næste afsnit…

Mikrodose 2 er en realitet – jeg er begyndt at opleve mig selv på en ny måde, i ellers kendte situationer. Hvordan det fortsætter kan du se i den log fra mit eksperiment: Dose #3.


Artiklen her er en del af en serie

Følg microdoser

Følg diskussionen og få besked om nyt indhold og artikler, dér hvor det passer dig

Har du et spørgsmål?

Stil dit spørgsmål direkte til microdoser, via Facebook Messenger

Scroll til toppen