fbpx

Sådan mikrodoserer man

Psykedeliske stoffer kan være ulovlige dér hvor du befinder dig. Overhold altid gældende lovgivning og tænk for dig selv- uanset hvad du læser på nettet.

Disclaimer

Video længere nede i artiklen

Da mikrodosering ikke er en eksakt videnskab, men et begreb eller koncept er der ikke én helt bestemt måde hvorpå man skal mikrodosere. Men kan sige at så længe dosen du indtager er så lav, at du ikke bliver bevidst om at du er påvirket, så holder du dig inden for den brede ramme af ideen om at mikrodose. Når det så er sagt, så er der selvfølgelig en række anbefalinger som man med fordel kan følge for at få mere ud af sit forløb.

Protokoller

De fleste der mikrodoserer vælger at starte med at følge en doseringsprotokol. Det vil sige systematisere hvornår og hvor ofte de tager deres dose. De to mest almindelige protokoller er Fadiman protokollen og Stammets protokollen. Med Fadiman protokollen tager du en mikrodose hver 3 dage og med Stammets Protokellen tager du en mikrodose hver dag i 5 dage og holder pause i 2 dage. Stammets protokollen anbefaler videre at man kombinerer sine mikrodoser med andre kosttilskud, for at optimere effekten. Uanset hvilken protokol du vælger, så anbefales det at du holder længere pauser mellem dine mikrodoseringsforløb

Forskning

LSD er et af de mest gennemforskede stoffer i forhold til dets påvirkning af menneskets fysiologi og psyke. Alligevel er der ikke mange studier der har set på hvilke effekter der er af regelmæssigt indtag af små doser af stoffet (eller andre psykedeliske stoffer for den sag).  – Altså mikrodosering. Dog er de første studier af mikrodosering faktisk startet op, inden for nyere tid. 
Så ny viden om fænomenet er under indsamling

Se Video

Sådan microdoser man

Microdosing handler om små doser af et psykedelisk stof. Så små at du ikke mærker effekten af stoffet du tar'. Men hvordan skal man egentligt tage sine doser? – og hvor tit?Få svar på nogle af spørgsmålene i forhold til hvordan man microdoser.Husk du kan se og læse mere om det at microdoser på http://microdoser.dk/

Slået op af Microdoser i Søndag den 19. januar 2020

Har du et spørgsmål?

Stil dit spørgsmål direkte til microdoser, via Facebook Messenger

30 dage på stoffer?


Følg mit eksperiment med mikrodosering, med mig selv som forsøgskanin

Følg microdoser

Følg diskussionen og få besked om nyt indhold og artikler, dér hvor det passer dig

Scroll til toppen