fbpx

Hvilke stoffer microdoser man?

Disclaimer

jeg opfordre ikke nogen til at bryde loven, men til at tænke selv og selvstændigt i forhold til det liv og de værdier de lever efter.

Se video længere nede i artiklen

I teorien kan rigtig mange stoffer bruges til mikrodosering. Alle stoffer som har en psykedelisk effekt har potentiale til at kunne bruges. I praksis er det dog primært LSD og Psilocybin fra psilocybin svampe som man ser anvendt til mikrodosering. Det skyldes flere årsager; for det første har LSD i rigtig mange år været reference stoffet for den psykedeliske renæssance – også i forhold til den forskning der har været lavet op til nyere tid. 

LSD

Og LSD var også stoffet der i første omgang var sat i forbindelse med fænomenet microdosing. LSD er relativt tilgængeligt på det sorte marked, det kan holde sig længe og kan kva sin lette opløselighed i vand, praktisk let fungere som stof i microdosing – hvor antal dråber eller ml vand, kan afmåles nøjagtigt ift. At dosere efter ønske.

Psilocybin

Psilocybin svampe ses som naturens egen LSD – og om end der er forskel, så anskues LSD og Psilocybin i nogen udstrækning som sammenlignelige. Psilocybin svampe er praktiske – de kan dyrkes selv eller plukkes i naturen, stort set over hele verden. De kan tørres og gemmes længe – og kan efterfølgende pulveriseres, vejes og puttes i kapsler.  – så der igen kan opereres med en kendt dosis.

LSD Mikrodose

For LSD siger man typisk, at man skal mikrodose en 10-20/del af en normal dose – hvor “normal dose” her er den typiske dose man starter ud med når man ønsker en rus. Den typiske normal-dose ligger på 100 ug, så en microdose LSD ligger et sted mellem 5 og 10 ug

Psilocybin Mikrodose

For psilocybin ligger den typiske mikrodose et sted mellem 100 mg og 300 mg alt afhængig af hvilken sort af svampe der er tale om.  Det er ca 5-10 gange lavere end en normal dose psilocybin. Men som sagt er det langt fra kun LSD og Psilocybin der kan anvendes til microdosing. For en fuld oversigt kan du se TheThirdWave’s oversigt over stoffer der kan bruges til microdosing.

Tommenfingerregel

Vi er alle sammen forskellige – og det er vores skov af receptorer i hjernen også. Derfor kan den dose du ville finde passende variere fra det jeg har nævnt. Tommelfingerreglen er altid: start med laveste dosis, og arbejd dig op til du finder det perceptuelle niveau – altså niveauet hvor du begynder at mærke dosens effekt.

Se Video

Hvilke stoffer microdoser man?

I princippet kan rigtig mange stoffer bruges til microdosing. Dog er nogle stoffer mere anvendte end andre. Bliv klogere på hvilke stoffer det drejer sig om. – og hvorfor de er så anvendte.Husk du kan se og læse meget mere om det at microdose på http://microdoser.dk/Se The Third Waves oversigt over psykedeliske stoffer der kan microdoseshttps://thethirdwave.co/microdosing/

Slået op af Microdoser i Søndag den 19. januar 2020

Tilkendegivelse

Indholdet i artiklen er skrevet med inspiration- og tilladelse fra TheThirdWave

https://thethirdwave.co/what-is-microdosing/

Har du et spørgsmål?

Stil dit spørgsmål direkte til microdoser, via Facebook Messenger

30 dage på stoffer?


Følg mit eksperiment med mikrodosering, med mig selv som forsøgskanin

Følg microdoser

Følg diskussionen og få besked om nyt indhold og artikler, dér hvor det passer dig

Scroll til toppen