fbpx

Sådan får man success med microdosing

Psykedeliske stoffer kan være ulovlige dér hvor du befinder dig. Overhold altid gældende lovgivning og tænk for dig selv- uanset hvad du læser på nettet.

Disclaimer

Video længere nede i artiklen

Mikrodosering handler i meget lille grad – både bogstaveligt og i overført betydning – om dosen du tager. Det handler om dig – og din udvikling og din evne til at indfri de intentioner du har sat. Både om de måtte handle om at få det bedre, ud fra den situation du er i nu. – Eller om at tage mere ejerskab på din personlige udvikling. Det betyder også at lige så let som det er at komme i gang med at mikrodosere og lige så let som det er at tage en kapsel og så fortsætte med sin almindelige dag.  Lige så svært kan det være at få det optimale ud af sit forløb med mikrodosering.

Du skal gøre arbejdet

Mikrodosering har nogle kvaliteter som gør det lettere for dig at arbejde med dig selv – men det kræver at du er med til at gøre arbejdet. Mange oplever en umiddelbar effekt af microdosing – som så fader væk igen – eller bliver normaliseret efter “nyhedens interesse” og fokus er væk. Nogen glemmer sågar at tage deres mikrodoser midt i et forløb, slet og ret fordi de ikke længere har fokus på det. 

Kreativ problemløsning

Studier har påvist at psykedeliske stoffer har en positiv effekt på kreativ problemløsning, og øger entropien i hjernen i forhold til højnet neuroplasticitet. Det vil sige; evnen til at forme nye koblinger i vores måde at tænke på. Det er samtidig også konkluderet fra studier med kreativ problemløsning og psykedeliske stoffer, at det ikke er størrelsen på dosen der har været administreret men intentionen i personen, der er udslagsgivende for success.

Optimal Success

Så for optimal success med microdosing og for bedst muligt at kunne drage nytte af effekten af at løse et problem – eller udfordring du måtte have i livet. 

  • Og bruge effekten med at kunne skabe nye veje at tænke på gennem dine netværk af synapserne. 
  • så er du også nødt til at gøre dig selv bevidst om dit problem eller udfordring – og sætte en intention for hvad det er du gerne vil.

Kilde: Fadiman; Explores guide to safe and…

Se Video

Sådan får du succes med microdosing

Skal man bare spise dem og så læne sig tilbage og vente på at der sker noget? I videoen her kan du lære om hvad de vigtige parametre er for at få succes med et microdoseringsforløbHusk du kan se og læse mere om det at microdose på http://microdoser.dk/

Slået op af Microdoser i Søndag den 19. januar 2020

Har du et spørgsmål?

Stil dit spørgsmål direkte til microdoser, via Facebook Messenger

30 dage på stoffer?


Følg mit eksperiment med mikrodosering, med mig selv som forsøgskanin

Følg microdoser

Følg diskussionen og få besked om nyt indhold og artikler, dér hvor det passer dig

Scroll til toppen