fbpx

Hvad er mikrodosering?

Psykedeliske stoffer kan være ulovlige dér hvor du befinder dig. Overhold altid gældende lovgivning og tænk for dig selv- uanset hvad du læser på nettet.

Disclaimer

Video længere nede i artiklen

Mikrodosering er en voksende trend, blandt kunstnere og kreative, iværksættere og generelt blandt folk med interesse i at forbedre sig selv. Ideen med mikrodosering er at indtage en meget lille dosis af at psykedelisk stof. Så lille at effekten ligger under den perceptuelle grænse. Det vil altså sige; så lille en dosis at du ikke som sådan mærker nogen effekt fra det stof du indtager. Men alligevel skulle kunne bemærke en subtil forbedring i forhold til humør, produktivitet, fokus, nærvær og kreativitet. 

Dosering og Frekvens

Det er vigtigt at doseringen er så lav at du kan udføre dine almindelige gøremål, så effekten af mikrodoseringen kan forplante sig i det liv du lever. Mikrodoserne indtages i en semi-regular frekvens og som ofte er det LSD eller psilocybin svampe der bruges som stof.

Læs også

Trendens oprindelse og vækst

Fænomenet har været kendt siden 1980’erne, især i high-performance sportsmiljøer, men blev som term først defineret i 2011 af Dr MD. James Fadiman i bogen The Psychedelic Explores guide. De seneste år har trenden bredt sig ud i alle retninger; fra kreativitets booster i tech-mijøer og motivations-fremmer for personlig-udviklings interesserede til alternativ assistance til bedring af lidelse såsom angst og deprission.

Selvadministration

Mikrodosering er i skrivende stund stadig overvejende en proces og et projekt udført af individet selv, frem for af sundhedsvidenskabelige personer. Den etablerede videnskab er først nyligt begyndt at genbesøge potentialet i psykedeliske stoffer, og dermed også fænomenet mikrodosering.

Se video

Hvad er microdosing?

Du har sikkert hørt ordet "microdosing" men hvad betyder det egentligt? – og hvad går det ud på? Få styr på de mest grundlæggende ideer og principper omkring hvad microdosing erHusk du kan se og læse mere om det at microdose på http://microdoser.dk/

Slået op af Microdoser i Søndag den 19. januar 2020

Tilkendegivelse

Indholdet i artiklen er skrevet med inspiration- og tilladelse fra TheThirdWave

Har du et spørgsmål?

Stil dit spørgsmål direkte til microdoser, via Facebook Messenger

30 dage på stoffer?


Følg mit eksperiment med mikrodosering, med mig selv som forsøgskanin

Følg microdoser

Følg diskussionen og få besked om nyt indhold og artikler, dér hvor det passer dig

Scroll til toppen