fbpx

Dose #9

Artiklen her er en del af en serie

Denne artikel indeholder personlige observationer, anekdotisk evidens og subjektive refleksioner. 
Indholdet skal ses som rent informativt til studie- eller uddannelsesmæssigbrug, og det er på ingen måde en opfordring til at bryde gældende lovgivning, eller til at eksperimentere med ulovlige substanser.

Disclaimer

Video længere nede i artiklen

Min niende dose

Velkommen til mit forløb med microdosing i 30 dage. Under mit forløb har jeg ladet mit kamera fungere som logbog for tanker, følelser og refleksioner. Videoen herunder samler et uddrag fra dose nummer 9 og de efterfølgende 2 normal-dage.

Den bedste dose-day ever!

Jeg oplever at have ramt formlen for microdosing rent og nyder at være i det.
Jeg drømmer forsat meget overvældende drømme, og jeg begynder at tage mig tiden til at skrive dem ned – og til at tænke over dem.
For første gang oplever jeg også at gamle mønstre virker til at være blevet skiftet ud med nye ønsker for min adfærd og reaktioner.

Se videon

DOSE 9

Den bedste microdose dag – ever! Jeg oplever at have ramt formlen for microdosing rent og nyder at være i det.Jeg drømmer forsat meget overvældende drømme, og jeg begynder at tage mig tiden til at skrive dem ned – og til at tænke over dem.For første gang oplever jeg også at gamle mønstre virker til at være blevet skiftet ud med nye ønsker for min adfærd og reaktioner.Videoen her er en del af en serie om mit eksperiment.Se min forberedelse her:https://www.facebook.com/watch/microdoserdk/235714194462849/Se mine doseringsdage her:https://www.facebook.com/watch/microdoserdk/252256895855722/Husk du kan se og læse mere om microdosing på microdoser.dkVil du være en del af Microdoser Fællesskabet? – deltag i debatten og stil dine spørgsmål og luft dine kommentarer.#microdosing #mikrodosering #microdosepsilocybin #microdosed #mikrodose #mikrodosierung #eksperiment #microdosingpsychedelics @dosecoach #coaching #personligudvikling #terapi

Slået op af Microdoser i Torsdag den 3. september 2020

Videre herfra

Se den næste video fra mit eksperiment; Dose #10


Artiklen her er en del af en serie

Følg microdoser

Følg diskussionen og få besked om nyt indhold og artikler, dér hvor det passer dig

Har du et spørgsmål?

Stil dit spørgsmål direkte til microdoser, via Facebook Messenger

Scroll til toppen