fbpx

Dose #10

Artiklen her er en del af en serie

Denne artikel indeholder personlige observationer, anekdotisk evidens og subjektive refleksioner. 
Indholdet skal ses som rent informativt til studie- eller uddannelsesmæssigbrug, og det er på ingen måde en opfordring til at bryde gældende lovgivning, eller til at eksperimentere med ulovlige substanser.

Disclaimer

Video længere nede i artiklen

Min syvende dose

Velkommen til mit forløb med mikrodosering i 30 dage. Under mit forløb har jeg ladet mit kamera fungere som logbog for tanker, følelser og refleksioner. Videoen herunder samler et uddrag fra dose nummer 10 og de efterfølgende 2 normal-dage.

Status?!

Mit første eksperiment er ved at være ved vejs ende.
Jeg gør status og reflekterer over hvordan de 30 doser er gået: mine forventninger, mine erfaringer og mine forhåbninger til hvordan fremtiden bliver – nu hvor jeg stopper med at tage mikrodoser.

Se videon

DOSE 10

Mit første eksperiment er ved at være ved vejs ende.Jeg gør status og reflekterer over hvordan de 30 doser er gået: mine forventninger, mine erfaringer og mine forhåbninger til hvordan fremtiden bliver – nu hvor jeg stopper med at tage microdoser.Videoen her er en del af en serie om mit eksperiment.Se min forberedelse her:https://www.facebook.com/watch/microdoserdk/235714194462849/Se mine doseringsdage her:https://www.facebook.com/watch/microdoserdk/252256895855722/Husk du kan se og læse mere om microdosing på microdoser.dkVil du være en del af Microdoser Fællesskabet? – deltag i debatten og stil dine spørgsmål og luft dine kommentarer.#microdosing #mikrodosering #microdosepsilocybin #microdosed #mikrodose #mikrodosierung #eksperiment #microdosingpsychedelics @dosecoach #coaching #personligudvikling #terapi

Slået op af Microdoser i Søndag den 13. september 2020

Videre herfra

Den sidste dose er taget. Og hvad så nu? Vender jeg tilbage til den base-line jeg havde inden jeg startede på at mikrodosere? Dukker mine reaktive mønstre op igen – og forsvinder min evne til at være nærværende? Se med når jeg gør status på tiden der er gået efterfølgende i videoen; Et år med mikrodosering.


Artiklen her er en del af en serie

Følg microdoser

Følg diskussionen og få besked om nyt indhold og artikler, dér hvor det passer dig

Har du et spørgsmål?

Stil dit spørgsmål direkte til microdoser, via Facebook Messenger

Scroll til toppen