fbpx

Dose #6

Artiklen her er en del af en serie

Denne artikel indeholder personlige observationer, anekdotisk evidens og subjektive refleksioner. 
Indholdet skal ses som rent informativt til studie- eller uddannelsesmæssigbrug, og det er på ingen måde en opfordring til at bryde gældende lovgivning, eller til at eksperimentere med ulovlige substanser.

Disclaimer

Video længere nede i artiklen

Min sjette dose

Velkommen til mit forløb med mikrodosering i 30 dage. Under mit forløb har jeg ladet mit kamera fungere som logbog for tanker, følelser og refleksioner. Videoen herunder samler et uddrag fra dose nummer 6 og de efterfølgende 2 normal-dage.

Det handler om noget andet…

Mit eksperiment har ændret sig! Det handler nu i langt højere grad om min egen udvikling – frem for min performance. Jeg oplever at komme dybere og dybere ind i min egen kerne, i forhold til hvad det egentligt er virkningen fra doserne gør ved mig.

Der er en bagside

Jeg mærker dog også en bagside af det at mikrodosere – mine drømme er fortsat meget kraftige og jeg oplever at min energi hen over dagene er lav.

Se videoen

DOSE #6

Mit eksperiment har ændret sig! Det handler nu i langt højere grad om min egen udvikling – frem for min performance. Jeg oplever at komme dybere og dybere ind i min egen kerne, i forhold til hvad det egentligt er virkningen fra doserne gør ved mig.Jeg mærker dog også en bagside af det at microdose – mine drømme er fortsat meget kraftige og jeg oplever at min energi hen over dagene er lav.Videoen her er en del af en serie om mit eksperiment.Se min forberedelse her:https://www.facebook.com/watch/microdoserdk/235714194462849/Se mine doseringsdage her:https://www.facebook.com/watch/microdoserdk/252256895855722/Husk du kan se og læse mere om microdosing på microdoser.dkVil du være en del af Microdoser Fællesskabet? deltag i debatten og stil dine spørgsmål og luft dine kommentarer.#microdosing #mikrodosering #microdosepsilocybin #microdosed #mikrodose #mikrodosierung #eksperiment #microdosingpsychedelics

Slået op af Microdoser i Søndag den 7. juni 2020

Videre herfra

Se næste afsnit fra mit eksperiment; Dose #7


Artiklen her er en del af en serie

Følg microdoser

Følg diskussionen og få besked om nyt indhold og artikler, dér hvor det passer dig

Har du et spørgsmål?

Stil dit spørgsmål direkte til microdoser, via Facebook Messenger

Scroll til toppen