fbpx

Dose #7

Artiklen her er en del af en serie

Denne artikel indeholder personlige observationer, anekdotisk evidens og subjektive refleksioner. 
Indholdet skal ses som rent informativt til studie- eller uddannelsesmæssigbrug, og det er på ingen måde en opfordring til at bryde gældende lovgivning, eller til at eksperimentere med ulovlige substanser.

Disclaimer

Video længere nede i artiklen

Min syvende dose

Velkommen til mit forløb med mikrodosering i 30 dage. Under mit forløb har jeg ladet mit kamera fungere som logbog for tanker, følelser og refleksioner. Videoen herunder samler et uddrag fra dose nummer 7 og de efterfølgende 2 normal-dage.

How low can I go?

Jeg oplever at være i et energimæssigt lavpunkt. Jeg synes jeg sover dårligt, er mat og flad – og det er som om effekten fra mikrodosen er faldet i baggrunden for alt muligt andet der foregår. Jeg overvejer vigtigheden i at have en intention i kombination med det at mikrodosere.

Se videon

DOSE 7

Dose 7 – jeg oplever at være i et energimæssigt lavpunkt. Jeg synes jeg sover dårligt, er mat og flad – og det er som om effekten fra microdosen er faldet i baggrunden for alt muligt andet der foregår. Jeg overvejer vigtigheden i at have en intention i kombination med det at microdose.Videoen her er en del af en serie om mit eksperiment.Se min forberedelse her:https://www.facebook.com/watch/microdoserdk/235714194462849/Se mine doseringsdage her:https://www.facebook.com/watch/microdoserdk/252256895855722/Husk du kan se og læse mere om microdosing på microdoser.dkVil du være en del af Microdoser Fællesskabet? – deltag i debatten og stil dine spørgsmål og luft dine kommentarer.#microdosing #mikrodosering #microdosepsilocybin #microdosed #mikrodose #mikrodosierung #eksperiment #microdosingpsychedelics

Slået op af Microdoser i Tirsdag den 23. juni 2020

Videre herfra

Se den næste video fra mit eksperiment; Dose #8


Artiklen her er en del af en serie

Følg microdoser

Følg diskussionen og få besked om nyt indhold og artikler, dér hvor det passer dig

Har du et spørgsmål?

Stil dit spørgsmål direkte til microdoser, via Facebook Messenger

Scroll til toppen