fbpx

Et naturligt alternativ

Bryd dit mønster

Fastlåsthed, tankemylder, angst, depression og mangel på ro og nærvær, er blevet hverdag for rigtig mange. De seneste år har skabt en ny hverdag med mere tid foran skærmene, på hjemmekontoret og på sociale medier, frem for i fysisk nærær og samvær med andre. Måske mærker du det i dig selv: følelsen af at du er begyndt at leve i en skygge af dig selv. Følelsen af at uanset hvor meget du prøver, så kan du ikke rigtig bryde ud af den mentale tilstand du er i.

Den mentale nedlukning

Mange af de klienter jeg arbejder med har oplevet hvad jeg vil kalde for en mental nedlukning: en ændring i deres mentale tilstand, på baggrund af ændringerne i vores verden. Når vi bliver bange, så tilpasser vi hurtigt sociale og mentale adfærdsmønstre, for at sikre vores umiddelbare overlevelse. Mønstre der tit bærer præg begrænsende overbevisninger om hvordan vores liv hænger sammen. For det er mere sikkert at indkode generaliseringer og begrænsninger, når vi føler os i en truende situation.

Udfordringen er, at frygt indkoder nye mønstre hurtigt, dybt og meget effektivt. Og det kan være enormt svært at slippe fygten igen og give slip på de mønstre der nu sidder i vores system.

I det etablerede sundhedssystem er der nogen der vælger at søge hjælp. Men det er langt fra alle der oplever at den hjælp der gives, overhovedet er en hjælp. Lykkepiller og antidepressiv medicin ser ud til at slå fejl for mange. Og bivirkninger er for de fleste en hårdt modvejende konsekvens.

I min model af verden er vores sundhedssystems tilgang til mental velbefindnede blevet et samlebåndsarbejde, hvor læger rundhåndet udskriver recept-medicin i mangel af tid til at tale med deres patienter.

100% naturligt alternativ?

Mikrodosering er interessant for mange først og fremmest fordi det er 100% naturligt. Der er ingen ind- eller udtrapning, eller bivirkninger Næst, så rapporterer rigtig mange brugere om at de oplever:

  • Mindfulness
  • Indre ro
  • Fokus
  • Nærvær
  • Kreativitet
  • Spirituel fordybelse
  • Energi
  • Forbindelse til sig selv og andre.

Mikrodosering foregår ved at man indtager små mængder (deraf navnet mikrodosering) af et ikke-giftigt, naturligt forekommende psykedelisk molekyle kaldet psilocybin. Psilocybin forekommer i en række forskellige svampe og trøfler.

Når man mikrodoserer så er dosen så lille at du ikke mærker nogen påvirkning af dit normale “jeg”. I stedet oplever folk en styrket følelse af nærvær og dybere følelse af sig Selv. 

Og det er det magiske i ved mikrodosering, og det der gør det interessant i forhold til den mentale nedlunkning mange oplever: Når vores bevidsthedsfelt styrkes og udvides, får vi lettere ved at se – og bryde ud af dybere og ubevidste mønstre.
Og dermed kommer vi tættere på det liv vi ønsker at leve.

Søgen efter den perfekte mikrodose

Jeg har de sidste 5 år arbejdet professionelt med mikrodosering som coach og psykoterapeut, og set den effekt det har på mennesker der ønsker større velbefindende, og højere grad af nærvær i livet. Jeg har på den rejse været på jagt efter det perfekte mikrodosering-produkt, som jeg kunne anbefale mine klienter. Det skulle gerne være organisk, naturligt og så frisk som muligt for potensitetens skyld. Og så skulle det ikke være tidskrævende, eller være besværligt og kræve forarbejdning. Jeg fandt aldrig det produkt jeg drømte om. Så jeg valgte at udvikle mit eget.

the*dose micro er den perfekte mikrodose: en organisk og 100% naturlig dyrket trøffelsvamp. Som høstes, vaskes og pakkes helt frisk – og sendes direkte til dig. Trøflerne er klar til brug, og pakket i doseringsstørelse så de er lette at administrere, og så du kan være helt sikker på at du får den rigtige mængde. Trøflerne er hele, ubehandlede og helt friske når de pakkes, hvilket giver dem en helt unik og særlig kvalitet, i forhold til deres potens og effekt. Der er doser til 30 dages mikrodosering i hver pakke

Hvad vil du gerne opnå?

Fordi mikrodosering skaber åbning for dybe forandringer i livet, er det vigtigt at gøre sig selv bevidst om hvad det egentligt er man ønsker at opnå. Jeg har tidligere her på sitet omtalt vigtigheden i at sætte en intention for sit forløb med mikrodosering. På the*dose har vi skabt en guide til netop det formål; at sætte sin intention for et forløb med mikrodosering. Guiden kommer også med anbefalinger til hvordan du sikre at de positive ændringer forbliver en del af dit liv. – længe efter du er færdig med at mikrodosere.

Du finder the*dose’s guide til mirkodosering her.

Scroll til toppen