fbpx

Et* år med mikrodsering

Tid til en status

Der er nu gået mere end 3 år siden jeg tog valgte om at jeg ville i gang med at mikrodosere. Utrolig meget er sket siden. Både for mig, personligt – og for verden i forhold til udvikling, interesse og momentum i moderne brug af psykedeliske stoffer. – herunder også mikrodosering. For mig blev mikrodosering starten på en ny livsbane hvor terapi, coaching og ansvarlig brug af psykedeliske substanser er begyndt at smelte sammen. En sammensmeltning som bringer bud om lovende muligheder for healing, af mange af det moderne menneskes mentale lidelser.

It’s a wrap

Da jeg for sidste gang lod kameraet i min iPhone rulle, for at indfange mine tanker og følelser omkring det Nu jeg levede i, var jeg spændt. Den sidste dose var indtaget, og inden længe ville livet uden mikrodoser starte. Faktisk vil jeg sige at følelsen “spændt” er en underdrivelse. Jeg var tenderende til nervøs! For hvad ville der mon ske? Ville jeg vende tilbage til mit mentale udgangspunkt? Ville jeg miste evnen til at gå dybt ind i nærvær og ville jeg atter begynde på de reaktive mønstre, jeg oplevede at have gjort bevidste – og i udstrækning opløse?

Ville ikke tilbage

Jeg havde bestemt ikke lyst til at vende tilbage til hvor jeg var, inden jeg startede på at mikrodosere. Og tanken om at jeg skulle vedblive at mikrodosere for at beholde den her følelse, var bestemt heller ikke applerende: et liv på krykker! Samtidig kunne jeg heller ikke forestille mig at det hele bare “fortsatte” i samme spor, nu hvor jeg stoppede – for en eller anden effekt måtte mikrodoserne vil have haft? – eller havde det hele bare været placebo?

Se video

I videoen herunder deler jeg de oplevelser jeg havde i tiden efter den sidste dose. Du kan også høre hvad der videre skete i mit personlige liv – både efter første periode med mikrodosering, samt efter at microdoser.dk gik live.

Et* år med mikrodosering

Tilbage i 2017 startede jeg min rejse med mikrodosering. En rejse der blandt andet blev til et 30 dages eksperiment, med mig selv som forsøgskanin. – og udkrystalliserede sig i det her Microdoser projekt.Da jeg for sidste gang lod kameraet i min iPhone rulle, for at indfange mine tanker og følelser omkring det Nu jeg levede i, var jeg spændt. Den sidste dose var indtaget, og inden længe ville livet uden mikrodoser starte. Faktisk vil jeg sige at følelsen "spændt" er en underdrivelse. Jeg var tenderende til nervøs! For hvad ville der mon ske? Ville jeg vende tilbage til mit mentale udgangspunkt? Ville jeg miste evnen til at gå dybt ind i nærvær og ville jeg atter begynde på de reaktive mønstre, jeg oplevede at have gjort bevidste – og i udstrækning opløse?I videoen her reflekterer jeg over tiden efter den sidste dose. Og over hvad der efterfølgende sket.Videoen her er en del af en serie om mit eksperiment.Se min forberedelse her:https://www.facebook.com/watch/microdoserdk/235714194462849/Se mine doseringsdage her:https://www.facebook.com/watch/microdoserdk/252256895855722/Husk du kan se og læse mere om microdosing på microdoser.dkVil du være en del af Microdoser Fællesskabet? – deltag i debatten og stil dine spørgsmål og luft dine kommentarer.#microdosing #mikrodosering #microdosepsilocybin #microdosed #mikrodose #mikrodosierung #eksperiment #microdosingpsychedelics @dosecoach #coaching #personligudvikling #terapi

Slået op af Microdoser i Fredag den 16. oktober 2020

Hvad så nu, Asger?

Min rejse er først lige begyndt. Siden jeg tog den første kapsel er der sket så utrolig meget: Jeg har uddannet mig som coach; jeg er begyndt at praktisere som DoseCoach; jeg har sagt ja til en lederstilling hvor jeg skal arbejde med menneskers udvikling; jeg er kommet i bestyrelsen for Psykedelisk Samfund og sidst men ikke mindst; så er jeg i skrivende stund i gang med at uddanne mig som NLP Psykoterapeut.

Det næste kapitel for mig personligt – og for historien om at være microdoser, er begyndt at tage form. Det handler om intention, motivation, integration og om hvordan vi arbejder med os selv. Hvor første kapitel handlede om dosen og om at tage mikrodoser – så handler det næste kapitel om at være microdoser.

Du kan følge det næste kapitel af microdoser her på siden og på de sociale kanaler.

Tak

Uanset om du lige er tunet ind, har været med fra start eller blot har kigget forbi når der var noget der fangede din interesse. Så vil jeg gerne udtrykke min kæmpe store taknemmelighed til alle der direkte, indirekte, aktivt, passivt, kritisk og opmuntrende, har været en del af min rejse.

Jeg håber vores veje krydser igen derude!

Asger Laursen

Aarhus Oktober 2020

Følg microdoser

Følg diskussionen og få besked om nyt indhold og artikler, dér hvor det passer dig

Har du et spørgsmål?

Stil dit spørgsmål direkte til microdoser, via Facebook Messenger

Scroll til toppen