fbpx

Du er vigtig – støt dansk forskning

Støt dansk forskning i microdosering!

Forskning er vigtigt! Især når det kommer til forskning i microdosering. Center For Rusmidelforskning (Aarhus Universitet) er netop nu i færd med et forskningsprojekt i mikrodosering, ledet af antropolog Margit Anne Petersen. Det synes jeg er MEGA fedt – at vi på dansk jord er med til at skabe akademisk interesse for et så vigtigt og verdensomspændende fænomen som mikrodosering. Margit Anne og hendes team har udarbejdet et spørgeskema, og de har brug for så megen data som de overhovedet kan få. Det vil jeg gerne hjælpe med at indsamle – og det håber jeg også du har lyst til!

Spørgeskemaet er anonymt og tager mellem 10-20 minutter at udføre (afhængigt af hvor meget erfaring du har med mikrodosering). Så uanset om du har mikrodoseret før, overvejer at starte eller netop er startet – så er netop DU og dine overvejelser vigtige for projektet.

Så støt dansk forskning og mikrodosering! – faktisk så vil jeg gerne honorere dig for at hjælpe denne sag, og har fået lov til at give 25% på alt på the*dose – hvis du bruger rabatkoden: “danskforskning“. Så skal du også lov at udfylde skemaet!

Tak for hjælpen!

Mush Love ❤️ 🍄

Link til Survey

Scroll til toppen